Pages

Subscribe:

Recent Posts

štvrtok 20. februára 2014

Řepa burger

Recept jest jednoduchý. Opravdu dlouho (já ji vařila tak 2 hodiny) vař menší červenou řepu ve vodě. Mezitím si dej vařit s bujónem a sojovkou sojový granulát. Po uvaření řepu vyndej z vody, oloupej ji, nakrájej na menší kusy a tyčovým mixérem rozmixuj na kaši (upozornění pro slabší povahy - tato kaše vypadá, jako kdybyste někomu rozmixovali vnitřnosti) a přidej k ní uvařený a vymačkaný sojový granulát a vše promíchej. Nyní jsi si vytvořil jakési "mleté maso", které by ani masožrouti nejedli, neb je ještě krvavé. Do této směsi přidej něco soli, něco pepře, hodně česneku, hodně chilli, majoránku (marjánku) a směs na grilování. Jelikož se to stále dost rozpadá, tak tam přidej něco celozrnné hladké mouky, nebo kukuřičné strouhanky. Rozpal si v pánvi olej a hoď tu flákotu tam. Propéct z obou stran, dokud se nevytvoří kůrka.

Odkaz na FB vlákno TU

0 komentárov:

Zverejnenie komentára